In mijn werk vertrek ik vanuit een open nieuwsgierige houding. Ik ben multidisciplinair inzetbaar met een sterke achtergrond in fysiek beeldend locatie theater.

Daarnaast begeleid ik makers, zowel nog in opleiding als afgestudeerden. Ik ben procesgericht en daag je uit om dat wat je wilt zeggen fysiek, visueel te maken. Zodat je de onderlaag van je idee kunt vinden die verder reikt dat het verhaal alleen.

12729202_1176125055761712_8755154981901489501_n

‘In haar schoenen’ is een locatie voorstelling over de geheimen van een naoorlogse Joodse familie. Ergens tussen het archief en de mondeling overgedragen familieverhalen probeert theatermaker Judith Kruithof haar familiegeschiedenis te reconstrueren. De poging roept alleen meer vragen op dan antwoorden…

Voor ‘In haar schoenen’ coach ik Judith breed in haar makers schap en specifiek in de vertaling van haar familiegeschiedenis naar een ervaringsgerichte voorstelling.

Klik hier voor speeldata Theater na de Dam 2024

Met Factory-deelnemers Doris Wennekers en Kelly Wokke werkten we vanuit viewpoints: fysieke, intuïtieve improvisaties. Zij lieten zich hiervoor inspireren door het werk van kunstenaar Teun Hocks. Het universum van Teun Hocks is melancholisch, surrealistisch, humoristisch en vervreemdend.  Dit project kwam tot stand tijdens de lockdown in 2021. En ving daarmee een tijdsgeest die op zichzelf al vervreemdend genoeg was.

2019 Doornik, verdronken dorp

Een fysiek beeldende voorstelling waar een licht absurdistische wereld zich ontvouwt. Een muzikaal gedicht waar tijd en droom in het hier en nu door elkaar lopen als een verloren ziel onder je arm.

Artistieke leiding: Marianne Hermans
Regie: Judith Bruynzeels

Voor Radio Kootwijk onderzocht ik met kunstenaars uit diverse disciplines naar nieuwe concertvormen.

We zette ons zelf op het spel. Verkenden bronnen van inspiratie. We lieten ons verrassen door de sterke aanwezigheid van de zintuigen. Waardevolle labs waarbinnen we over grenzen van disciplines heen in korte tijd onszelf en het publiek op inspirerende wijze wisten te raken.