Ik geef mijn stem graag aan verhalen die verteld moeten worden vanuit mijn drijfveer maatschappelijke vraagstukken inzichtelijk en bespreekbaar te maken. Heb je intro’s nodig voor jouw verhaal, wil je een verteller binnen je eigen (beeld) verhaal. Heb je nieuwe informatie binnen je bedrijf te verspreiden? Weet je het nog niet precies. Neem contact met mij op en dan bespreken we of en hoe we voor elkaar van betekenis kunnen zijn.

Met een goed gevoel voor taal en creatieve knowhow bied ik het beste van twee werelden.

Ik kan alles voor je in spreken in mijn eigen thuisstudio. Zoek je mij? bel naar 0610502313 of mail naar judith@judka.nl

Link naar video voice over project Dis-is-me

Tarieven:

Iedere opdracht verzorg ik graag op maat, dus ook mijn tarief pas ik zoveel mogelijk aan op jouw budget. Een telefoontje of e-mail is voldoende. Dezelfde dag ontvang je van mij een reactie met een op maat gemaakte prijs. Om je toch een idee te geven, vind je hieronder mijn richtprijzen.

Animatie, e-learning, bedrijfsfilms, audio tours

  • 0–250 woorden : 175 euro
  • 250–750 woorden: 250 euro
  • 750–1500 woorden: 300 euro
  • 1500–2250 woorden: 400 euro

Radio commercials / promo’s

  • Lokale radio: 65 euro
  • Regionale radio: 150 euro
  • Landelijke radio: 500 euro