Multitud op Zomer van Antwerpen

MULTITUD
Dit project onderzoekt op fysiek intense wijze de kracht en dynamiek van de groep. Het is bijzonder om aan deel te nemen . Tamara Cubas heeft een intrigerende reeks beelden gecreerd waar je als groep elke avond opnieuw de transitiemomenten opzoekt en de scene vormgeeft

Het is een ongelooflijk bijzondere reis geweest om in het project  te stappen. Om elke avond opnieuw aanwezig te zijn in het moment om de beelden zo goed mogelijk aan het publiek te geven en je over te geven aan de fysieke uitdagingen als je laten vallen, je via iemands lichaam te verplaatsen, met volslagen vreemden in elkaar te duiken… Na Amsterdam, waar de helft performers waren, bestaat in Antwerpen de club voornamelijk uit vluchtelingen.  Je kan de avonturen van deze wereldwijde groep,die steeds groter groeit, volgen via Multitud Facebook

FREDERIK20BEYENS20multitud20478214-10

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *