1 oktober; Free Play in Night University Tilburg

Krankzinnig toch, de mens , ja wat je zo doet, allemaal, hoe je leeft en al die, en hoe je dat eigenlijk uithoudt als zo’n iemand in jezelf, waar precies en hoe, hoe gaat dat? Het in bedwang houden van de krachten? Wie doet dat ?

 De kick van free-play komt terug. Op 1 oktober is de cultuurnacht op de Universiteit van Tilburg. Van 22:30 tot 23:00 houden we een open viewpoint; Goetz nachtelijke verhalen worden ter plekken in een fysieke choreografie geplaatst. Fysieke Improviatie op het scherpst van de snede.

* HARD/SLAG * was de titel waaronder zeven studenten van de universiteit Tilburg drie avonden een open improvisatie hebben gehouden voor publiek. Er is 12 weken en twee zaterdagen gewerkt vanuit Viewpoints., rondom teksten uit de wereld van Rainald Goetz. De kracht en lef vanuit vertrouwen en kunnen gaven bijzonder unieke avonden in de Nwe Vorst te Tilburg afgelopen mei.

Onderstaande video toont werk uit de basistraining viewpoint Deze is  gemaakt tijdens de theaterwerkdag van de Koffer.

[youtube=http://youtu.be/j-zAVjPdqW8]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *